Actuele workshops


2 zaterdagworkshops in februari en maart

 

Op 10 februari :  werken in Jugenstil/Art Nouveau stijl, 

Het is altijd fijn om

Inspiratie Jugendstil Jenny

iets nieuws uit te proberen, zeker in het zicht van het vroege voorjaar. Liefst iets met groeivormen, met organische elegante lijnen….En waar kun je dan beter inspiratie zoeken dan bij de Jugendstil periode en de eruit voortvloeiende Art Nouveau. Een kunststroming geïnspireerd door de natuur. Vol langstelige, gracieus gestileerde planten en bloemen, vogels , wolken- water- en rotspartijen en dat alles vaak gecombineerd met slanke vrouwengestalten…

Lijkt je dat wat? Een dagje werken met verrassende technieken en geïnspireerd door deze stijlvormen? Ik nodig je uit om te komen MAKEN!

 

Op 2 maart: werken met zwart, wit en een pietsie kleur  

 

Lekker tekenen, zen-tangelen of krabbelknutselen met zwart op wit en met wit op zwart.

We gaan los met een tekendictee, bewerken een vlek, een krantensnipper en een pagina uit een honderdjaaroud boek, versieren een leporello (harmonicastrook). En dat alles met een grafische uitstraling en een klein  pietsie kleur.

Dat wordt mooi en ik verras je graag.

 

 

De kosten zijn € 65,– inclusief alle materialen. Je moet zelf je lunch meebrengen, maar voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd.

Van 10.00 tot ongeveer 16.15 uur in mijn atelier Hillegom, of bij meer aanmeldingen in het gebouw van de Kulturele Raad, Hillegom,

Inschrijven en verdere info via een mail aan mij (jennydebode@xs4all.nl)