CreatiefContact ontmoetingsdag

Datum/Tijd
13/10/2018
10:00 - 16:00

Categorieën Geen Categorieën


!!! Aanvulling  De CC dag gaat door, dus kom er gezellig bij. We hebben nog wat plaatsjes (zolang we niet vol zijn kun je blijven aanmelden)

Er komt weer een CCdag. Een dag waar we elkaar ontmoeten, ons werk aan elkaar kunnen laten zien en samen creatief zijn.  We willen traditiegetrouw de dag  invullen met kleine workshops waarin we elkaar laten kennismaken met technieken en materialen. Een superworkshopdag dus.

Zo ziet dat er uit: een CreatiefContactdag. Er is er weer een op komst! Mis ‘m niet.

We hebben optie op een ruimte  in Loenen aan de Vecht, dus centraal in het midden van het land en bereikbaar met ov. De geprikte datum is zaterdag  13 oktober 2018 (van ongeveer 10 tot 16 uur.) Als minimaal 10 personen zich inschrijven dan komen de huurkosten op 12 euro p.p. We moeten dan zelf onze koffie en thee daar kopen (of meebrengen) en een eigen lunch.   Er is plek voor max. 20 personen.

Voor 1 september  moet duidelijk zijn of er genoeg deelnemers (minimaal 10) zijn dus we willen graag SNEL een reactie van jullie. Laat hieronder weten of je mee doet!! Je kunt ook meteen laten weten of je een kleine workshop zou willen geven.

Bij voldoende belangstelling volgt meer informatie.

Groetjes Jenny, Carla en Esther

 

23 gedachten over “CreatiefContact ontmoetingsdag”

 1. Hoop deze dag een ‘thuiswedstrijd’ te mogen spelen.
  Ik kom graag kijken en misschien deelnemen.
  In een persoonlijk berichtje zal ik later nog e.e.a. toelichten.
  Alvast succes toegewenst aan de dames, die de korte workshops gaan voorbereiden.

  1. Hoi Ineke,
   Op de site worden reacties van evenementen niet weergegeven en bij de algemene gaan ze naar beneden, dus je mist snel wat. Vandaar dat we het wel vaker herhaald hebben en ik ook op facebook wat gedeeld heb. Ik zet je voorlopig op mijn informatie mailinglijst zodat je op de hoogte gehouden word.

Geef een reactie