Welkom

van Esther

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en lid worden is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier .

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei

werksuggesties  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!! Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt worden. 

 TIP:  Als je iets plaatst, doe dat altijd (ook) via Activiteiten. (Wat je in de groepen plaatst komt niet in de fotogalerie en wordt dan vaak niet gezien.) 

 

NIEUW:    Werken op bewerkt krantenpapier.  Een nieuwe ‘techniek’ in de groep Papierkunst. (Kijk in het Forum van die groep)  

 

Marit Barentsen en ik schreven en stuurden elkaar een tijdje brieven en werkstukken. Die werden een verhaal. Marius (Marit’s lief) maakte er een prachtig digitaal boek van.  Hier kun je ‘t bekijken.  

 

Vind je ‘t leuk om zomaar wat te spelen met taal? Kijk op https://www.facebook.com/groups/195013105334389 Hier vind je elke week  een nieuw schrijfrecept en kun je ook eigen schrijfsels plaatsen.  

Met mijn boeken doe je iemand een fijne hobby cadeau. 
 Verkrijgbaar via bol.com of (liever) je lokale  boekhandel. 

Tierelantaal, voor wie graag kleine grappige schrijfseltjes wil maken.  

 

 

En je kunt een knip-en plakliefhebber heel blij maken met  
Art Journaling