Welkom

 

van Jenny (zie hieronder*)

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en lid worden is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier .

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei werksuggesties  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!! Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt worden. 

TIP:  Als je iets plaatst, doe dat altijd (ook) via Activiteiten. (Wat je alleen in de groepen plaatst komt niet in de fotogalerie en wordt dan vaak niet gezien.) 

*HIER   vind je tips hoe je op en met theezakjes kunt werken.  Ook op mijn blog  https://quataalenteken.blogspot.com/search/label/theezakjeskunst  vind je tips hierover 

 

Marit Barentsen en ik schreven en stuurden elkaar een tijdje brieven en werkstukken. Die werden een verhaal. Marius (Marit’s lief) maakte er  een prachtig digitaal boek van.  Hier kun je ‘t bekijken.  

Met mijn boeken doe je iemand een fijne hobby cadeau. 
Tierelantaal, voor wie graag kleine grappige schrijfseltjes wil maken.  
Art Journaling Je kunt een knip-en plakliefhebber heel blij maken met een boekje vol ideeën om leuke pagina’s te maken in een journaal.
en samen met Lia Nijman:  
Creativiteit, géén Kunstvoor iemand die denkt niet creatief te zijn maar die het wel graag wil worden.
Hoe bedenk je het ?!  voor onderwijsgevenden en anderen die met kinderen werken.  Een pleidooi voor het stimuleren van creatief denken bij kinderen met meer dan honderd werkvormen en les ideeën.