Welkom

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en dat is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier 

Kerstkaart verknipt. van Jenny

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei uitwerkingen  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!!

Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt worden. 

 

Jazeker,  er komt een nieuwe Creatief Contact Dag( CCdag), de leukste creatieve dag van het jaar.  Dat gaat gebeuren op
             zaterdag 18 april 2020  in Gouda. 
Al sinds de oprichting organiseren deelnemers van Creatief Contact jaarlijks een dag om elkaar persoonlijk te ontmoeten en inspiratie uit te wisselen. Dit jaar gebeurt dat in Gouda op loopafstand van het station, dus prima te bereiken.

Hoe ziet zo’n dag er uit?   Hij duurt van 10.00-16.00 uur en wordt gevuld met bijpraten, elkaars werk bekijken, ideeën en materiaalervaring uitwisselen en een aantal korte workshops. Carla, Jenny en Esther hebben daar al een paar leuke ideeën voor, maar er is ruimte voor meer, dus weet jij een leuke techniek of wil je iets anders creatiefs delen, laat ons dan weten wat jij wilt laten zien. Een workshopje aanbieden is natuurlijk niet verplicht, maar aanmelden wel!

Voor deze dag vragen we 5 euro per persoon, voor koffie/thee en iets lekkers. We mogen gebruik maken van het Auris Taalplein, een school voor kinderen met spraak/ taal problemen. Voor lunch dien je zelf te zorgen. Er is een kleine keuken en we mogen eventueel koelkast of   magnetron gebruiken.

Laat zo snel mogelijk weten of je zin hebt in deze inspirerende en gezellige dag en meld je hieronder aan. Met minimaal 10 deelnemers kan het doorgaan, dus laat voor zondag 15 maart weten of je van de partij bent.  We hopen op een grote groep gezelligheid!!  Hier  kun je je aanmelden voor de CC-dag 

Carla , Jenny en Esther