Welkom

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en lid worden is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier .

van Sylvia

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei werksuggesties  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!! Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt worden. 

TIP:  Als je iets plaatst, doe dat altijd (ook) via Activiteiten. (Wat je in de groepen plaatst komt niet in de fotogalerie en wordt dan vaak niet gezien.) 

 

 

 

 

 

NIEUW!!!    Tekendictees zijn zo leuk om te maken! En vooral om te zien hoe iedereen met dezelfde gegevens iets heel anders maakt. Deze ging over pijlenboog-schemerlamp, schaap en schaar. Maar wat dacht je van KNOFLOOK- KATTEN –KOUS – KABOUTER?  Hoe het werkt zie je in het FORUM van de ARTJOURNAL Groep . 

Plaats jouw versie daar en ook bij aktiviteiten!  

 

Knoeien in een oud boek?  Een ‘tutorial’ vind je hier op mijn blog.