Welkom

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en dat is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier  

bisterbeessies van Jenny

 

Schrijfchallenge, kijk in t Forum van de schrijfgroep.

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je alle onderdelen van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!!)  Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt worden. 

(en ik ben trots dat ik mee mag bloggen)

 

 

 

 

Schrijfchallenge:  Hoe je een gedicht kunt bruinbakken, permanenten, zwemmen leren, in slaap sussen, laten bungee jumpen of schelpenzoeken… bedenk het en laat je schrijvert er op los! (Kijk in het Forum van de schrijfgroep). 

 

 

 

NIEUW: Marit plaatste de uitgebreide aankondiging van haar Quirky Dutch Summer project onder evenementen op deze site. Het begint op 10 juni en is een echte aanrader! (Wist je trouwens dat op https://www.maritspaperworld.com/blog/quirky-dutch-summer  ook alle leuke blogs van QDS van vorige jaren zijn terug te vinden? Heel veel inspiratie voor wie niet tot juni kan wachten! )