Welkom

 

Vlekgezichten van Jenny

 Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en lid worden is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier 

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei werksuggesties  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!!)

 Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt  worden. 
TIP:  Als je iets plaatst, doe dat altijd (ook) via Activiteiten. (Wat je alleen in de groepen plaatst komt niet in de fotogalerie en wordt dan vaak niet gezien.) 

 

WAT ER SPEELT: 

 • Veertien schrijvende vrouwen bij de GEDICHTENWORKSHOP  bij boekhandel Grimbergen vanmorgen die zich een huis breiden, bakten, schoffelden, kookten of van elastiek maakten en dat alles op papier met een pennetje.  Wat een feestje! 

 • Ook EVEN SCHRIJVEN ? Probeer eens een schrijfseltje.   Kijk op mijn creatief schrijvengroep op Facebook met wekelijkse kleine simpele schrijfreceptjes. Deze week schrijven we woordelaarstaal. Wat dat is zie je hier:    https://www.facebook.com/groups/195013105334389 

 • WORKSHOPS ART JOURNALING  Hier  meer info  
  Op  2 maart is er een zaterdagworkshop Zwart-wit- en een pietsie kleur.  Deze is VOL
 • Op 20 april geven Marit Barentsen en ik weer een duoworkshop in Hillegom!! Meer nieuws volgt.  

 

 •  SAMENWERKINGSPROJECT MET MARIT
  Marit Barentsen en ik stuurden elkaar een tijdje brieven en werkstukken. Die werden een verhaal. Marius (Marit’s lief) maakte er  een prachtig digitaal boek van.  Hier kun je ‘t bekijken. 

 

 

 

 

 • BLOG  Op mijn blog vind je een flink aantal creatieve technieken (en wat ik daarbij ontdekte) met krantenpapier, theezakjes, bister en allerlei soorten papier . 

 • BOEKEN  Met mijn boeken doe je iemand een fijne hobby cadeau. 
  Tierelantaal, voor wie graag kleine grappige schrijfseltjes wil maken.  
  Art Journaling Je kunt een knip-en plakliefhebber heel blij maken met een boekje vol ideeën om leuke pagina’s te maken in een journaal.
  en samen met Lia Nijman schreef ik:   
  Creativiteit, géén Kunstvoor iemand die denkt niet creatief te zijn maar die het wel graag wil worden.
  Hoe bedenk je het ?!    Een pleidooi voor het stimuleren van creatief denken bij kinderen; met meer dan honderd werkvormen en les ideeën. (voor onderwijsgevenden en anderen die met kinderen werken).