Welkom

 

 

90 % Dagmar, 10% Jenny

Creatief Contact is de plaats waar je al je creatieve ideeën en eigen werk kunt delen met andere leden. Om alles te kunnen bekijken moet je lid zijn en lid worden is gratis.  Aanmelden ?  Klik hier 

Er zijn diverse groepen voor specifieke categorieën (art journaling, creatief schrijven, fotograferen etc.) waarin je allerlei werksuggesties  van die groep bij elkaar kunt vinden. Hier worden ook uitdagingen en opdrachten met elkaar gedeeld (kijk daarvoor bij de groepsforums!!)

Bij het aanmelden kun je meteen kiezen van welke groepen je lid wilt  worden. 
TIP:  Als je iets plaatst, doe dat altijd (ook) via Activiteiten. (Wat je alleen in de groepen plaatst komt niet in de fotogalerie en wordt dan vaak niet gezien.) 

NIEUW (de links werken alleen als je bent ingelogd).  
 • In de groep ART JOURNALING een çhallenge’: werken n.a.v. een werk van Dagmar Franoliċ  kijk hier
 • In de groep ART JOURNALING een nieuw tekendictee VLAG-VLINDER-VARKEN-VOETBAL. Kijk hier
 • In de groep PAPIERKUNST een idee  om te werken met een scheursel van kranten- of tijdschriftenpapier op een ondergrond. 

 • Hou je van taal, probeer eens een schrijfseltje.  Op Facebook plaats ik wekelijkse kleine simpele schrijfreceptjes.  Deze week : wat komt er als je begint met Ik zal schrijven…?   https://www.facebook.com/groups/195013105334389 

 

 • WORKSHOPS ART JOURNALING  

 •  Onlangs gaven Marit Barentsen en ik  een duoworkshop in Hillegom.   We maakten een leporelloboekje. HIER kun je zien hoe dat maken in zijn werk ging. Omdat we helemaal waren volgeboekt en er al vijf mensen op een wachtlijstje staan, gaan we dat deze zomer nog een keer doen. Heb je belangstelling, ga dan naar Marit’s website en geef dat daar aan. Dan prikken we een datum.    

 

 •  SAMENWERKINGSPROJECT MET MARIT
  Marit Barentsen en ik stuurden elkaar een tijdje brieven en werkstukken. Die werden een verhaal. Marius (Marit’s lief) maakte er  een prachtig digitaal boek van.  Hier kun je ‘t bekijken. 

 

 

 

 

 

 • BLOG  Op mijn blog vind je een flink aantal creatieve technieken (en wat ik daarbij ontdekte) met krantenpapier, theezakjes, bister en allerlei soorten papier . 

 • BOEKEN  Met mijn boeken doe je iemand een fijne hobby cadeau. 
  Tierelantaal, voor wie graag kleine grappige schrijfseltjes wil maken.  
  Art Journaling Je kunt een knip-en plakliefhebber heel blij maken met een boekje vol ideeën om leuke pagina’s te maken in een journaal.
  en samen met Lia Nijman schreef ik:   
  Creativiteit, géén Kunstvoor iemand die denkt niet creatief te zijn maar die het wel graag wil worden.
  Hoe bedenk je het ?!    Een pleidooi voor het stimuleren van creatief denken bij kinderen; met meer dan honderd werkvormen en les ideeën. (voor onderwijsgevenden en anderen die met kinderen werken).