Duoworkshop Marit en Jenny

Nieuwsbrief 1 maart 2024

Ze deden het al eerder, een duoworkshop geven en dat smaakte naar meer. Marit Barentsen en Jenny de Bode vullen elkaar naadloos aan op 19 april a.s. in Hillegom

Zwart, wit en een pietsie kleur, dat leek ons een goede naam voor deze workshop. Want juist in de beperking ziet creativiteit haar kans om tevoorschijn te komen. Zeker als die creativiteit wordt aangemoedigd, toegejuicht en ondersteund door Marit en Jenny samen

In deze workshop maken we een handgebonden omslag met daarin twee leporello’s, (harmonicavormige katernen), een van zwart en een van wit papier. Die gaan we vervolgens vullen met fijne kleine collage-teken-tekstwerkjes in zwart, wit en een pietsie kleur. We vragen je om zelf je lunch mee te nemen. Wij zorgen voor alle materialen, koffie, thee en lekkers en vooral voor dubbelzijdige creatieve inspiratie…dat wil je niet missen!

De workshop is op vrijdag 19 april a.s. van 10.00 – 16.00 uur in het gebouw van de Stichting Cultuurbeleving Hillegom (www.scbh.nl).  De prijs is  € 95,00 inclusief alle materialen.

Via deze link kun je inschrijven

https://maritspaperworld.com/shop/winkel/live-workshops/live-workshop-marit-en-jenny/

Er is plaats voor 12 deelnemers. Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar marit@maritspaperworld.com om aan te geven dat je interesse hebt. Bij genoeg extra aanmeldingen plannen we namelijk een tweede datum voor de workshop. Je krijgt daar dan bericht over.