Creatief Contactdag.

Datum/Tijd
18/04/2020
Hele dag

Categorieën


Vanwege een aantal afmeldingen is er nog beperkt plaats voor CC-leden die graag deze dag met ons willen vieren ! Meld je hieronder aan

Jazeker,  er komt een nieuwe Creatief Contact Dag( CCdag), de leukste creatieve dag van het jaar.  Dat gaat gebeuren op

            zaterdag 18 april 2020  in Gouda. 


Al sinds de oprichting organiseren deelnemers van Creatief Contact jaarlijks een dag om elkaar persoonlijk te ontmoeten en inspiratie uit te wisselen. Dit jaar gebeurt dat in Gouda op loopafstand van het station, dus prima te bereiken.

Hoe ziet zo’n dag er uit?   Hij duurt van 10.00-16.00 uur en wordt gevuld met bijpraten, elkaars werk bekijken, ideeën en materiaalervaring uitwisselen en een aantal korte workshops. Carla, Jenny en Esther hebben daar al een paar leuke ideeën voor, maar er is ruimte voor meer, dus weet jij een leuke techniek of wil je iets anders creatiefs delen, laat ons dan weten wat jij wilt laten zien. Een workshopje aanbieden is natuurlijk niet verplicht, maar aanmelden wel!

Voor deze dag vragen we 5 euro per persoon, voor koffie/thee en iets lekkers. We mogen gebruik maken van het Auris Taalplein, een school voor kinderen met spraak/ taal problemen. Voor lunch dien je zelf te zorgen. Er is een kleine keuken en we mogen eventueel koelkast of magnetron gebruiken.

Heb je zin in deze inspirerende en gezellige dag, meld je hieronder aan. Wij horen graag voor zondag 15 maart of je van de partij bent.  We hebben al een gezellig clubje mensen bijeen, maar hopen op een nog grotere groep gezelligheid!!

14 gedachten over “Creatief Contactdag.”

  1. Hoihoi,

    Ik ben hier met vlagen aanwezig maar lijkt me erg leuk aanwezig te zijn, andere creatievelingen te ontmoeten en lekker samen bezig te zijn.
    Een workshop geven, weet niet of dat wat voor mij is, ik pruts altijd maar wat hahahaha.
    Maar ben nu op teken/schilderles dus wie weet in de toekomst…

    Groetjes Noëlle

Geef een reactie